Stilul Britney Spears

Britney Spears

Desi Britney Spears nu mai apare asa de des pe micile ecrane, aceasta continua sa impresioneze chiar si la varsta ei cu diversele tinute care o fac sa iasa de foarte multe ori in evidenta. Aceasta a fost prima care a impus moda scolarita acum 17 ani cand a lansat videoclipul Baby One More Time.

Aceasta a fost mereu o vedeta pop foarte apreciata in America, avand un succes rasunator dealungul anilor. Stilul ei a avut o multime de schimbari dealungul anilor, marcat de multe suisuri si coborasuri. In 1999 la concertul Zoo Tropia, aceasta avea o tinuta destul de simpla si adolescentina.

Anul 2001 a adus o schimbare in stilul ei, fiind foarte celebra putea adopta cam orice tinuta dorea. Atunci a facut furori cu tinuta ei inspirata de Steve Irwin pentru a merge la o intalnire pe nevazute. La MTV Video Music Awards in 2001, aceasta a adoptat o tinuta caracterizata prin bikini si un articol vestimentar din dantela de aceeasi culoare, pantofii fiind destul de ciudati.

Tot in 2001, Britney Spears s-a potrivit perfect cu partenerul ei Justin Timberlake, purtand o tinuta denim ca-i venea foarte bine. O alta moda foarte apreciata, pornita de aceasta, este cea a caciulii cu pompoane. Aceasta caciula a facut-o foarte fericita pe cantareata in perioada 2004. In anul 2004, alaturi de Kevin Federline, Britney Spears a adoptat tinuta palariilor borsalino.

Aceasta moda a fost recreata si in 2016, Britney adoptand aceasta palarie si combinand-o cu niste articole vestimentare din piele de sarpe. Dupa procesele prin care a trecut, aceasta a fost vazuta foarte des purtand ochelari de soare si fumand dintr-o tigara.

In anul 2009, aceasta isi schimba de tot garderoba, trecand de la look-ul de fetita, la cel de femeie. In 2014 adopta o tunsoare in stil pageboy.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.