Plaje din Croația

plaje din Croatia

Coasta Croatiei este una dintre destinatiile foarte apreciate de turisti, in principal datorita marii foarte limpede si a plajelor deosebite. Aceste plaje au devenit foarte vizitate chiar si de turistii romani, datorita statiunilor cu preturi foarte bune dar si a conditiilor si peisajelor unice.

Insula Brac este cunoscuta pentru plaja Zlatni Rat. Curentii marini din apropiere au modelat aceasta plaja intr-o limba de nisip unica ce face ca acest peisaj sa iasa in evidenta. Ruinele romane se intrevad printre padurile de pini, lucru destul de interesant cand vine vorba despre o astfel de zona.

Aflata pe coasta Dalmata, plaja Punta Rata are o sumedenie de facilitati, fiind una dintre cele mai moderne din Croatia. O plimbare pe faleza, si o vizita a castelelor pitoresti poate fi o experienta de neuitat atunci cand te-ai saturat de plaja.

Aflata la marginea satului Lubenice, plaja Sveti Ivan este un loc preferat al turistilor pentru a face o croaziera de-a lungul coastei croate. Aceasta plaja este una dintre cele mai izolate din Croatia, fiind optiunea ideala pentru turistul ce doreste sa se deconecteze total de imprejurimi.

Plaja Rajska situata in statiunea Lopar este unica prin frumuseatea ei, fiind locul perfect pentru a-ti petrece o vacanta in familie. Vizitatorii pot innota in apa nu foarte adanca, iar plaja cu nisipul fin va conferi peisajul perfect pentru o vacanta de neuitat alaturi de persoanele iubite.

O alta plaja foarte cunoscuta in Croatia este plaja Makarska. Aceasta are o dimensiune de 65 de km, fiind cunoscuta pentru pietricelele sale si falezei umbrite de numerosii palmieri.

Plaja Banja se afla la est de centrul medieval al orasului, fiind cea mai populara din zona. Fiind inconjurata de numeroase hoteluri, este un loc adorat de celebritati, dar si de sportivii ce practica diverse sporturi de apa.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.