Noul card Samsung

card Samsung

Samsung vine cu o noutate in sfera dominata pana acum de microSD-uri. Noul card de la Samsung va fi cu mult imbunatatit, fiind primul din lume de acest fel.

Noul card este denumit de Samsung, Universal Flash Storage adica UFS, avand niste calitati mult superioare microSD-urilor.

In primul rand aceste carduri de memorie vor avea diferite capacitati, acestea fiind cucard rpinde intre 32, 64, 128 si 256 de GB. Fiind deja preconizat ca aceste carduri sunt viitorul, multi specialisti sustin deja faptul ca acestea vor inlocui incetul cu incetul cardurile MicroSD. Spre deosebire de cardurile MicroSD, acestea au o putere de citire de 530 de megabytes, fiind de 5 ori mai puternice decat acestea.

Un alt lucru demn de remarcat cu privire la aceste carduri este faptul ca pot citi un clip full HD in mai putin de 10 secunde, viteza fiind una destul de mare pentru un astfel de device.

Un alt lucru demn de remarcat la noul Universal Flash Storage este viteza de scriere. Aceasta viteza ajunge undeva la 170 MB/s fiind de doua ori mai rapida decat actualele carduri microSD profesioniste, dar de 7 si chair 8 ori mai rapide decat cardurile folosite de amatori. Aceasta imbunatatire este nevoita a fi facuta pentru a face fata abundentei de filmari cu rezolutie mare, generata de multe device-uri incepand de la smartphones pana la drone.

Nu exista inca produse care sa aiba suport pentru aceste noi carduri. Ele au fost deocamdata realizate doar ca embed pentru diverse device-uri cum ar fi Galaxy S6 sau S6 Edge. Din ce se cunoaste pana acum un pret de pornire pentru acest card de la Samsung nu a fost anuntat, dar cu siguranta va fi anuntat impreuna cu compatibilitatile in lunile ce vor urma.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *