Moduri de a îmbunătăți afacerea cu servicii SEO de calitate

Optimizarea pentru motoarele de căutare este procesul de optimizare a site-ului dvs. cu cuvinte cheie și alte calități care pot fi căutate, astfel încât să apară mai sus în rezultatele unei căutări. În această postare pe blog, veți afla câteva dintre cele mai bune modalități de a începe să vă îmbunătățiți mica afacere cu servicii SEO de calitate. Înțelegem că, probabil, aveți multe pe cap în calitate de proprietar al unei afaceri mici și că extinderea cunoștințelor dvs. de optimizare a motoarelor de căutare s-ar putea să nu se afle în fruntea listei dvs. de priorități. Permiteți-ne să vă reamintim de ce este atât de important: conform Statistica, aproape 80% dintre utilizatori au încredere în recenziile online ca sursă principală atunci când cercetează produse sau servicii. Așadar, dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă îmbunătăți mica afacere cu servicii SEO de calitate, continuați să citiți!

Asigură-te că ai un site web prietenos pentru mobil

Având în vedere că mai mult de jumătate din populația lumii deține un smartphone, este esențial ca site-ul dvs. să fie compatibil cu dispozitivele mobile. În timp ce computerele desktop sunt încă o modalitate populară de accesare a internetului de către oameni, dispozitivele mobile reprezintă acum un procent uriaș de 58% din tot traficul de internet. Dacă site-ul dvs. web nu este optimizat pentru mobil, ați putea pierde o cantitate enormă de clienți potențiali. Dacă site-ul dvs. nu este optimizat pentru mobil, ați putea pierde o cantitate enormă de clienți potențiali. Majoritatea motoarelor de căutare moderne, precum Google, penalizează acum site-urile web care nu sunt optimizate pentru dispozitivele mobile. Când vine vorba de îmbunătățirea afacerii dvs. mici cu servicii SEO de calitate, acesta este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare.

Adăugați conținut pentru SEO

Cu cât este mai mult conținut pe site-ul dvs. web, cu atât este mai probabil să vă poziționați în rezultatele motoarelor de căutare. Este o practică obișnuită pentru profesioniștii SEO să sugereze că ar trebui să aveți cel puțin 1.000 de cuvinte de conținut pe fiecare pagină. Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți șansele de a fi găsit, precum și să creșteți durata de timp în care fiecare vizitator rămâne pe site-ul dvs. Cu atât de multe întreprinderi mici care se luptă pentru atenție online, trebuie să vă asigurați că oferiți fiecărui vizitator cât mai multă valoare posibilă în timpul scurtei lor șederi pe site-ul dvs. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă îmbunătăți afacerea mică cu servicii SEO de calitate, adăugarea unei cantități mari de conținut de înaltă calitate pe site-ul dvs. este un loc excelent pentru a începe.

Promovați-vă cele mai de succes servicii

Atunci când vă optimizați site-ul pentru rezultatele motoarelor de căutare, este important să vă evidențiați cele mai de succes și cele mai populare servicii. S-ar putea să aveți o gamă largă de produse și/sau servicii de oferit, dar nu doriți să le îngropați pe acestea în partea de jos a site-ului dvs. În schimb, asigurați-vă că serviciile dvs. cele mai populare se află în partea de sus a site-ului dvs. Acest lucru va contribui la creșterea șanselor dvs. de a fi găsit în rezultatele motoarelor de căutare. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă îmbunătăți mica afacere cu servicii SEO de calitate, promovarea celor mai de succes servicii ale dvs. este un loc excelent pentru a începe.

Investiți în publicitate de calitate

Există o mulțime de modalități prin care întreprinderile mici își pot face publicitate pentru produsele și serviciile lor. Deși există o mulțime de opțiuni disponibile, nu toate sunt deosebit de eficiente pentru a conduce clienții către site-ul dvs. web. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă îmbunătăți mica afacere cu servicii SEO de calitate, merită să luați în considerare investiția în campanii publicitare de calitate superioară. De exemplu, platforma AdWords de la Google este una dintre cele mai eficiente modalități de a direcționa traficul direcționat către site-ul dvs. web. Dacă alegeți cuvinte cheie adecvate și relevante, vă puteți aștepta să vedeți o creștere constantă a numărului de vizitatori în timp.

Creați o listă de afaceri locale

O altă modalitate excelentă de a vă îmbunătăți mica afacere cu servicii SEO de calitate este să creați o listă de afaceri locale. Aceasta nu trebuie să fie ceva fantezist sau oficial; puteți alege să creați un simplu document Google sau o foaie de calcul care să includă toate site-urile web ale afacerilor locale din zona dumneavoastră. Ați putea chiar să faceți un pas mai departe și să creați un site web care să listeze toate aceste afaceri. Deși acest lucru nu vă va îmbunătăți în mod direct clasamentul în rezultatele motoarelor de căutare, va contribui la creșterea numărului de linkuri primite. Legăturile de la alte site-uri web sunt o sursă valoroasă de trafic și o modalitate excelentă de a vă crește șansele de a fi găsit de către potențialii clienți. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă îmbunătăți afacerea mică cu servicii SEO de calitate, crearea unei liste de afaceri locale este un loc excelent pentru a începe.

Alăturați-vă (și folosiți) grupurile și platformele de anunțuri relevante de pe Facebook

Dacă sunteți un proprietar de afacere care se bazează exclusiv pe traficul organic al motoarelor de căutare pentru a aduce clienți, vă faceți un mare deserviciu. În timp ce SEO este o modalitate valoroasă și eficientă de a vă construi baza de clienți, este important să nu ignorați alte opțiuni de marketing. Facebook este al doilea cel mai vizitat site web din lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă îmbunătăți mica afacere cu servicii SEO de calitate, ar trebui să luați în considerare cu siguranță aderarea la grupurile relevante de pe Facebook și utilizarea platformelor de anunțuri plătite, cum ar fi Facebook Ads și Google AdWords. De asemenea, ar trebui să luați în considerare utilizarea grupurilor Facebook pentru a vă promova serviciile. În timp ce Facebook este utilizat în principal pentru comunicarea personală, multe grupuri sunt create pentru ca proprietarii de afaceri să împărtășească între ei informații și sfaturi.

Concluzie

Când vine vorba de îmbunătățirea afacerii dvs. mici cu servicii SEO de calitate, există o mulțime de opțiuni disponibile pentru dvs. Cel mai bun pariu este să începeți cu elementele de bază: asigurați-vă că site-ul dvs. este adaptat la dispozitivele mobile, adăugați o mulțime de conținut de înaltă calitate, promovați serviciile dvs. cele mai de succes și creați legături cu întreprinderile locale. Odată ce ați pus bazele, puteți începe să explorați strategii SEO mai avansate care vă vor ajuta să vă împingeți afacerea la nivelul următor.

Daca aveti nevoie de optimizare SEO, Alin Manea – freelancer SEO cu experienta de peste 15 ani in Romania va poate ajuta.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *